Buka-Tutup Tipe Kneader Ⅱ

Buka-Tutup Tipe Kneader Ⅱ

Pondok Description:

Pergaulan chamber bisa sagemblengna dibuka nu nyieun gampang discharging barang jeung beresih. Sadaya patempatan anu tiasa ngahubungan bahan baku anu coated kalawan carbide tungsten, utamana dirancang pikeun Pergaulan bubuk logam saprak éta leuwih maké-tahan.


  • FOB Harga: US $0.5 - 50,000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Suplai Kamampuhan: 20 sets/month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: 30%T/T,70% Balance before shipment
  • On-site Trainning: Optional
  • Warranty: 12 monthes
  • Post-sale Service: Yes
  • jéntré produk

    ISO 9001:2015

    CE Certification

    Tags produk

    Pergaulan chamber bisa sagemblengna dibuka nu nyieun gampang discharging barang jeung beresih.
    Sadaya patempatan anu tiasa ngahubungan bahan baku anu coated kalawan carbide tungsten, utamana dirancang pikeun Pergaulan bubuk logam saprak éta leuwih maké-tahan.





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ISO English

    dispersi Kneader

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !