2020 Forum ngeunaan téknologi metalurgi bubuk sareng Aplikasi

Metallurgy bubuk mangrupikeun téknologi khusus anu ngagabungkeun manufaktur bahan logam sareng pangolahan bagian dina aliran prosés anu sami. Ieu mangrupikeun hartos anu efektif pikeun ningkatkeun kinerja bahan logam sareng ngamekarkeun produk anyar. Bahan logam sareng bubuk anu seueur dianggo dina sagala rupa séktor industri kusabab prestasi teknis na, pangéduh energi sareng pangurangan émisi sareng kauntungan ékonomi anu saé, 10 taun katukang, komponén metalurgi bubuk di Kanada sareng Amérika Serikat parantos ningkat ku 10% per sataun, sedengkeun anu aya di Jepang sareng Britania Raya parantos ningkat ku sakitar 12% per taun. Masih aya jurang gedé dina téknologi metalurgi bubuk di China, anu henteu tiasa nyayogikeun kabutuhan pangembangan industri mesin, Proporsi komponén bubuk metalurgi dina produk anu alit pisan, variét bagian-bagian sababaraha, aplikasi sanésna cukup lega, sareng efisiensi produksina rendah. Para kolega industri kedah ngahontal konsensus yén promosi téknologi metalurgi bubuk dina industri industri pertambangan sareng pertambangan bakal mendakan kauntungan téknis sareng ékonomi.

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu


Waktu pos: Jul-30-2020
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat!