2020 Forumi për teknologjinë dhe aplikimin e metalurgjisë pluhur

Metalurgjia pluhur është një teknologji e veçantë që kombinon prodhimin e materialit metalik dhe përpunimin e pjesëve në të njëjtën rrjedhë procesi. Shtë një mjet efektiv për të përmirësuar performancën e materialeve metalike dhe zhvillimin e produkteve të reja. Materialet dhe produktet e metalurgjisë pluhur përdoren gjerësisht në sektorë të ndryshëm industrialë për shkak të performancës së shkëlqyer teknike të tyre, kursimit të energjisë dhe uljes së emetimeve dhe përfitimeve të mira ekonomike, Në 10 vitet e fundit, përbërësit e metalurgjisë pluhur në Kanada dhe Shtetet e Bashkuara janë rritur me 10% për vit, ndërsa ato në Japoni dhe Mbretëria e Bashkuar janë rritur me rreth 12% në vit. Ende ekziston një hendek i madh në teknologjinë e metalurgjisë pluhur në Kinë, i cili nuk mund të plotësojë nevojat e zhvillimit të industrisë së makinerive, Përqindja e përbërësve të metalurgjisë pluhur në produkte është shumë e vogël, llojet e pjesëve janë të pakta, aplikimi nuk është mjaft e gjerë, dhe efikasiteti i prodhimit është i ulët. Kolegët e industrisë duhet të arrijnë një konsensus që promovimi i teknologjisë së metalurgjisë pluhur në industrinë e makinerive industriale dhe minerare do të marrë përfitime të mira teknike dhe ekonomike.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Kupën


Koha e postimit: korrik-30-2020
Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni avionit

WhatsApp Chat Online!