2020 Forum babagan teknologi metallurgy bubuk lan Aplikasi

Metallurgy bubuk minangka teknologi khusus sing nggabungake manufaktur bahan logam lan pangolahan bagean ing aliran proses sing padha. Iki minangka cara sing efektif kanggo nambah kinerja bahan logam lan ngembangake produk anyar. Bahan lan produk bubuk metallurgi digunakake kanthi akeh ing macem-macem sektor industri amarga kinerja teknis, pengurangan energi lan pengurangan emisi lan keuntungan ekonomi sing apik, 10 taun kepungkur, komponen metalurgi bubuk ing Kanada lan Amerika Serikat nambah 10% saben taun, dene sing ana ing Jepang lan Inggris saya tambah udakara 12% saben taun. Ana isih jurang teknologi metallurgi bubuk ing China, sing ora bisa nyukupi kabutuhan pangembangan industri mesin, Proporsi komponen metallurgy bubuk ing produk iku sithik banget, macem-macem bagean ora sithik, aplikasi kasebut ora sithik. cukup sudhut, lan efisiensi produksi kurang. Kolega industri kudu nggayuh konsensus yen promosi teknologi metallurgi bubuk ing industri mesin lan pertambangan bakal entuk bathi teknis lan ekonomi sing apik.

Kirimi pesen kanggo kita:

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Star


Wektu kirim: Jul-30-2020
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala

Tampilan Whatsapp Online Chat!