Runtah Bahan daur ulang Pelletizer

Runtah Bahan daur ulang Pelletizer

Pondok Description:

Sistim nu bisa ngagabungkeun jeung nilai prasetél sarta Pangwanoh real-time, operasi calakan tina eusi tekanan oksigén positif dina haseup, sarta otomatis ngecas gas mulya. Mastikeun prosés gawé sakabéh pikeun minuhan sarat bahan, sarta meunang hadé Pergaulan pangaruh.


  • FOB Harga: US $0.5 - 50,000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Suplai Kamampuhan: 20 sets/month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: 30%T/T,70% Balance before shipment
  • On-site Trainning: Optional
  • Warranty: 12 monthes
  • Post-sale Service: Yes
  • jéntré produk

    ISO 9001:2015

    CE Certification

    Tags produk

    Sistim nu bisa ngagabungkeun jeung nilai prasetél sarta Pangwanoh real-time, operasi calakan tina eusi tekanan oksigén positif dina haseup, sarta otomatis ngecas gas mulya. Mastikeun prosés gawé sakabéh pikeun minuhan sarat bahan, sarta meunang hadé Pergaulan pangaruh.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ISO English

    dispersi Kneader

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !