Runtah Bahan daur ulang Pelletizer

Runtah Bahan daur ulang Pelletizer

Pondok Description:

Sistim nu bisa ngagabungkeun jeung nilai prasetél sarta Pangwanoh real-time, operasi calakan tina eusi tekanan oksigén positif dina haseup, sarta otomatis ngecas gas mulya. Mastikeun prosés gawé sakabéh pikeun minuhan sarat bahan, sarta meunang hadé Pergaulan pangaruh.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan / bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sistim nu bisa ngagabungkeun jeung nilai prasetél sarta Pangwanoh real-time, operasi calakan tina eusi tekanan oksigén positif dina haseup, sarta otomatis ngecas gas mulya. Mastikeun prosés gawé sakabéh pikeun minuhan sarat bahan, sarta meunang hadé Pergaulan pangaruh.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !