Dispersi Kneader Ⅱ

Dispersi Kneader Ⅱ

Pondok Description:

chamber campur kode Turnable pikeun discharging barang dicampur. Coated kalawan carbide tungsten, utamana dirancang pikeun Pergaulan bubuk logam.


  • FOB Harga: US $0.5 - 50,000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Unit
  • Suplai Kamampuhan: 20 sets/month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: 30%T/T,70% Balance before shipment
  • On-site Trainning: Optional
  • Warranty: 12 monthes
  • Post-sale Service: Yes
  • jéntré produk

    ISO 9001:2015

    CE Certification

    Tags produk

    Chamber campur kode Turnable pikeun discharging barang dicampur.
    Coated kalawan carbide tungsten, utamana dirancang pikeun Pergaulan bubuk logam.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • ISO English

    dispersi Kneader

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !