Ngeunaan CFine - Dongguan CFine mesin Téhnologi Co., Ltd

ngeunaan CFine

Dongguan CFine Machinery Technology Co.,Ltd. is a professional mixing and granulating equipment manufacturer that specializes in making banbury mixer kneader and extrusion pelletizer machine along with sale and after sale.

Simkuring gaduh panalungtikan sarta pamekaran tim pisan profésional anu kami bisa nepungan sarat husus konsumén jeung ngaropea mesin. Simkuring boga kapasitas kuat teknis, rentang pinuh ku equipments canggih tur tim manufaktur well-dilatih bareng jeung modern manajemén, merenah tur Swift sanggeus-diobral servive sahingga mesin kami dijual sakuliah dunya ku cara nu produk urang geus diala puji unanimous ti klien kalayan saha kami geus ngadeg jangka panjang sarta hubungan stabil gawé babarengan.

Anjeun wilujeng sumping nganjang parusahaan urang jeung nguji rumus, sangkan sampel di laboratorium bebas urang.

Team                                                                                           Agency

 

7777

pameran

124

343

444 

Laborary

111

Certificate

126

127

128

129

Delivery

133

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !