Sampah Material Recycling Pelletizer

Sampah Material Recycling Pelletizer

Short Description:

Sistem bisa gabungke karo nilai prasetel lan deteksi nyata-wektu, operasi pinter isi meksa oksigen positif ing exhaust, lan kanthi otomatis mbayar ulang gas inert. Njamin karya proses kabeh syarat materi, lan dadi luwih apik sing nyawiji efek.


  • Potongan: US $0.5 - 50,000 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 Unit
  • Sumber Kabisan: 20 sets/month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: 30%T/T,70% Balance before shipment
  • On-site Trainning: Optional
  • Warranty: 12 monthes
  • Post-sale Service: Yes
  • Detail produk

    ISO 9001:2015

    CE Certification

    Tags Product

    Sistem bisa gabungke karo nilai prasetel lan deteksi nyata-wektu, operasi pinter isi meksa oksigen positif ing exhaust, lan kanthi otomatis mbayar ulang gas inert. Njamin karya proses kabeh syarat materi, lan dadi luwih apik sing nyawiji efek.






  • Previous:
  • Next:

  • ISO English

    Sawur kneader

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !