Sampah Material Recycling Pelletizer

Sampah Material Recycling Pelletizer

Short Description:

Sistem bisa gabungke karo nilai prasetel lan deteksi nyata-wektu, operasi pinter isi meksa oksigen positif ing exhaust, lan kanthi otomatis mbayar ulang gas inert. Njamin karya proses kabeh syarat materi, lan dadi luwih apik sing nyawiji efek.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5 set / sasi
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Sistem bisa gabungke karo nilai prasetel lan deteksi nyata-wektu, operasi pinter isi meksa oksigen positif ing exhaust, lan kanthi otomatis mbayar ulang gas inert. Njamin karya proses kabeh syarat materi, lan dadi luwih apik sing nyawiji efek.






  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !