Single Screw Extrusion Pelletizer

Single Screw Extrusion Pelletizer

Short Description:

meneng Single karo loro nggulung kanggo compulsively Feed lan ngapus ing material. meneng bisa dijupuk metu kang wis luwih gampang kanggo ngresiki meneng lan laras.


  • Potongan: US $0.5 - 50,000 / Piece
  • Min.Order Quantity: 1 Unit
  • Sumber Kabisan: 20 sets/month
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: 30%T/T,70% Balance before shipment
  • On-site Trainning: Optional
  • Warranty: 12 monthes
  • Post-sale Service: Yes
  • Detail produk

    ISO 9001:2015

    CE Certification

    Tags Product

    Meneng Single karo loro nggulung kanggo compulsively Feed lan ngapus ing material.
    Meneng bisa dijupuk metu kang wis luwih gampang kanggo ngresiki meneng lan laras.





  • Previous:
  • Next:

  • ISO English

    Sawur kneader

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !