Single Screw Extrusion Pelletizer

Single Screw Extrusion Pelletizer

Short Description:

meneng Single karo loro nggulung kanggo compulsively Feed lan ngapus ing material. meneng bisa dijupuk metu kang wis luwih gampang kanggo ngresiki meneng lan laras.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5 set / sasi
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Meneng Single karo loro nggulung kanggo compulsively Feed lan ngapus ing material.
    Meneng bisa dijupuk metu kang wis luwih gampang kanggo ngresiki meneng lan laras.





  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !