Open-Close Koleksi kneader Ⅲ

Open-Close Koleksi kneader Ⅲ

Short Description:

Iku utamané dirancang dening CFine kanggo ketemu karo kabutuhan pelanggan 'kanggo nyawiji wêdakakêna Keramik kayata Zirconia lan Aluminia. Kabeh sparts sing bisa hubungi mentahan materi sing digawe saka jenis logam campuran baja diimpor lan wis mirror polesan kang ndadekake kamar nyawiji wearable lan free ketularan.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5 set / sasi
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku utamané dirancang dening CFine kanggo ketemu karo kabutuhan pelanggan 'kanggo nyawiji wêdakakêna Keramik kayata Zirconia lan Aluminia.

    Kabeh sparts sing bisa hubungi mentahan materi sing digawe saka jenis logam campuran baja diimpor lan wis mirror polesan kang ndadekake kamar nyawiji wearable lan free ketularan.





  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    WhatsApp Online Chat !
    WhatsApp Online Chat !