About CFine - Dongguan CFine Machinery Co., Ltd

About CFine

Dongguan CFine Machinery Technology Co.,Ltd. is a professional mixing and granulating equipment manufacturer that specializes in making banbury mixer kneader and extrusion pelletizer machine along with sale and after sale.

We kudu riset lan pangembangan tim banget profesional sing kita bisa kanggo syarat khusus pelanggan lan ngatur mesin. We kudu kapasitas kuwat technical, sawetara sing kebak Alat majeng lan tim Manufaktur uga dilatih, bebarengan karo modern Manajemen, trep lan cepet sawise-sale servive mangkono mesin kita didol kabeh ndonya kang produk kita wis dijupuk memuji unanimous saka klien karo kang kita wis mantep long-term lan hubungan stabil kerjasama.

Panjenengan olèh kanggo ngunjungi perusahaan kita lan nyoba rumus, nggawe sampel ing laboratorium sawijining kita.

Team                                                                                           Agency

 

7777

pameran

124

343

444 

Laborary

111

Certificate

126

127

128

129

Delivery

133

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Car

WhatsApp Online Chat !
WhatsApp Online Chat !